Gépkereskedelem3

Cégünk többek között foglalkozik gépek beszerzésével is. Egészen különleges igényűektől az általános felhasználásig. Bármilyen gépre legyen szüksége keressen minket, kérjen árajánlatot.

 

Csomagológépek

Kis, és nagyobb méretű termékek automata csomagolására. Egyszerű a telepíthetőségük és kezelésük. Biztonságos üzemeltetésűek. Ár/érték arányuk teszik a legjobb ajánlattá az általunk kínált berendezéseket.
csomagoló

 

Olajprések

 

Könnyen kezelhető, kis-és nagyméretű, alacsony energiafelhasználású gépek. Nagy nyomóerővel, és magas olajhozammal rendelkeznek. Különböző, optimalizált kialakítás hideg, és meleg feldolgozáshoz. Automata hőmérsékletszabályozás és vákuumszűrő.

olajprés

V porkeverők

Ezek a gépek kialakításukból eredően jobb keverési tulajdonságokkal bírnak társaiknál. Hatékonysága nagyon magas. Kezelésük, telepítésük egyszerű.

V keverő

Targoncák

Mindenféle felépítésű, akár villás targonca, vontató targonca, gyalog gyűjtő beszerezhető nálunk. Akár dízel, elektromos vagy gáz üzeműben. Ár érték arányban kiváló termékek.

targonca

Vibrációs fagyasztó

Ez a rendszer alkalmas a különféle húsok, zöldségek, gyümölcsök egyenként, szemenként történő fagyasztására. A szállítóközeg rezonanciája megakadályozza, hogy a termékek egymáshoz, csomókba ragadjanak. A fagyasztóközeg környezetbarát. Üzemeltetése felhasználóbarát.


 

Ultrahangos kivonatkészítő berendezések

 

Labor eszközök